PDA

View Full Version : [WORKING ON]Moving from place to place. ##



Leithwyn
12th June 2014, 11:16 AM
For the last two or three days I have had a problem moving from village to Valley, from village to village or from village to city. The normal screen starts and then I end up with a green screen that I have to refresh to get out of. :/

Hazel
12th June 2014, 08:56 PM
Hello,

Could you send a mail from support please.

I have this bug too we have verificated that

Thanks to you.

Hazel

Leithwyn
12th June 2014, 09:25 PM
Thanks Hazel, I have sent message to support. :)